Ghidul pupătorului în pizdă

Precizări.
1. Prezentul ghid NU se referă la cunnilingus, adică la sensul propriu al expresiei.
2. Reciproca „sfaturilor” prezentate mai jos nu asigură în mod automat succesul în relațiile de cuplu.
3. Ghidul poate fi citit și aplicat femeilor, cu inversările de rigoare.

1. Fii disponibil tot timpul.
O relație presupune prezență, însă pămpălăii nu știu să o dozeze suficient, transformând-o în supușenie necondiționată, la orice oră din zi sau din noapte.

2. Oferă mai mult decât primești.
Sintagma „dragoste necondiționată” este înțeleasă adesea în mod eronat, astfel că, deși e bine să nu avem așteptări de la celălalt, asta nu înseamnă că trebuie să dim orbi la comportamentul său – și dpdv calitativ, și cantitativ. Astfel, o relație corectă pentru ambii parteneri presupune reciprocitate, echilibru.
Altfel, cu cât tu te implici mai mult, cu atât partenerul tinde să se implice mai puțin.

3. Consideră-te un bun cumpărat sau un premiu câștigat definitiv.
Astfel, celălalt nu va mai fi nevoit să depună eforturi pentru a te păstra, deîndată ce va deveni sigur de „achizița” sa. Unele chiar vor începe să-și bată joc de tine, deoarece sunt sigure că nu te vor pierde.

4. Limitează-te.
Oprește-te în zona de confort, fă tot posibilul să nu ieși din ea, și femeia va face tot posibilul să te părăsească. Deoarece devii tot mai plictisitor, mai monoton, mai neinteresant – iar oamenilor le place să vâneze „prăzi vii”, iar nu cadavre.

5. Fă-i mereu pe plac.
Desigur că mă-ta te-a învățat să te porți frumos cu fetele, iar tu, băiat ascultător, faci tot ce-ți stă în putere pentru a-i satisface poftele și dorințele ei, zeiței tale. Nu e de mirare că te calcă în picioare de fiecare dată când are ocazia sau chef : doar ești preșul ei, cârpa ei, roboțelul ei, sclavul ei.

6. Fii prea bun.
Așa cum am arătat și cu alte ocazii, bunătatea e de două feluri : bunătate matură, înțeleaptă, și bunătate imatură, proastă. Tu, având-o pe a doua, ești blând, afectuos, și practic o copleșești cu vorbe, gesturi și fapte frumoase pe femeia pe care o iubești, iar ea se pre/face că primește toate aceste daruri – pe care, în realitate, nu prea dă nici doi bani.
E o lege care se regăsește și în economie, și care spune că, cu cât un bun se găsește mai din abundență, cu atât prețul său scade. Atenție, nu întotdeauna prețul reflectă valoarea ! Aici e vorba strict de preț, adică de cât este dispus cumpărătorul să ofere pe produsul sau serviciul respectiv.

7. Fii stabil.
Din nevoia de siguranță a relației, oamenii tind spre stabilitate, care presupune anumite tipare comportamentale, ceea ce înseamnă, printre altele, previzibilitate.
Dar stai, că aceasta se opune nevoii de explorare, de extindere a orizonturilor, de provocare, și duce, în schimb, la monotonie, plictiseală, demotivare.
Când nu mai știi să surprinzi, desigur, în mod plăcut și natural, interesul partenerei începe să scadă, și totodată implicarea calitativă și cantitativă a ei în relație.

8. Jură-i dragoste veșnică.
„…și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți..” Cu toții știm modul ăsta de a se sfârși al basmelor.
Însă, de asemenea, știm că poveștile din realitate sunt în general mult diferite de ceea ce am citit sau auzit în copilărie, ori am văzut în filme.
Ca și în general, întreaga viață trebuie delimitată în bucăți mai mici, numite zile : iar aici, relația trebuie să se nască, mereu, dimineața, și să se sfârșească seara.
Așa cum ne îndeamna doctorul psiholog Cristian Andrei, „Nu-i jura dragoste veșnică. Ci spune-i <Te iubesc azi>.” Aceeași idee era prezentă și în workshop-urile Asociației Alcoolicilor Anonimi, unde dependenții își promiteau nu că vor renunța definitiv la băutură, ci că nu vor bea „azi”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *